ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Είμαστε το μοναδικό καταδυτικό κέντρο στην Ελλάδα που προσφέρει μαθήματα καταδύσεων για άτομα με ειδικές ανάγκες του οργανισμού DDI και ως το επίπεδο του Εκπαιδευτή Εκπαιδευτών.

H Aqua Team ασχολείται από το 2001 με την εκπαίδευση ατόμων με αναπηρίες, αλλά και βοηθών και επαγγελματιών της κατάδυσης.

Είναι μια πρωτοπόρα κίνηση που σε συνδυασμό με συνεργασίες με συλλόγους ατόμων με ειδικές ανάγκες, κέντρα αποκατάστασης, γιατρούς και άλλους, φέρνει την καταδυτική εκπαίδευση σε υψηλά επίπεδα.

Η εκπροσώπηση μεγάλων διεθνών οργανισμών όπως η IAHD στο παρελθόν, αλλά και η σύγχρονη DDI, μας έχει προσφέρει μοναδικές γνώσεις και εμπειρία.

Στο προσωπικό της Aqua Team, υπάρχει ένας εκπαιδευτής εκπαιδευτών Instructor Trainer, τρεις εκπαιδευτές και ένας Divemaster.

Η πρόσβαση στους χώρους εκπαίδευσης είναι αυτονόητη και φυσικά τα πάντα μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα για να φιλοξενήσουν κάθε είδους ανάγκη.

Από τις αρχές του 2011, εκπροσωπούμε στην Ελλάδα ένα νέο και σύγχρονο οργανισμό εκπαίδευσης ατόμων με αναπηρίες, την DDI (Disabled Divers International).

Η DDI, παρ’ όλο ότι είναι ένας νεοσύστατος οργανισμός, ιδρύθηκε και διευθύνεται από άτομα με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, που έχουν εργαστεί και δημιουργήσει προγράμματα με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν και αυτή τη στιγμή τα εφαρμόζουν κάτω από τη σκεπή της DDI.

Προσφέρουμε εκπαίδευση όλων των επιπέδων από Καταδύσεις Γνωριμίας, Συνοδευόμενους Δύτες για Άτομα με Ειδικές ανάγκες, ως και Εκπαιδευτές Εκπαιδευτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα www.ddivers.org

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε απορία και να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER μασ