Μαθηματα Α’ Βοηθειων

Στην Aqua Team δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια. Έχοντας εξασφαλίσει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε συνήθη περιστατικά που μπορούν να συμβούν στην καθημερινή μας ζωή, αισθανόμαστε άνετα και απολαμβάνουμε περισσότερο της καθημερινές δραστηριότητες.

Επίσης λόγω της αγάπης μας για τη φύση, οι δραστηριότητες στη ύπαιθρο και περισσότερο στη θάλασσα είναι πολλές.

Για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι η απαραίτητη εκπαίδευση μας καθιστά ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε προβλήματα που μπορεί να συμβούν και με αυτό τον τρόπο να μεγαλώσουμε την ευχαρίστησή μας για τις δραστηριότητες αυτές.

Τέλος η κατάδυση από τη φύση της εμπεριέχει κινδύνους που αν γνωρίζουμε την πρόληψη, αλλά και την αντιμετώπισή τους μπορούμε να διασκεδάσουμε ήσυχοι.

Στην Aqua Team προσφέρουμε ένα πλήρες πρόγραμμα Α’ Βοηθειών, με μαθήματα που απευθύνονται σε όλους και περιλαμβάνουν γενικές Α’ Βοήθειες, όπως τα προγράμματα του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού EFR (Emergency First Response), όπως και προγράμματα που απευθύνονται σε δύτες σαν του πληρέστατου μαθήματος της ANDI με συνδυασμό τριών διαφορετικών προγραμμάτων και φυσικά της DAN, για παροχή οξυγόνου σε καταδυτικά ατυχήματα.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε απορία και να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER μασ