ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Αντιπροσωπεύουμε και διανέμουμε  σε όλη την Ελλάδα προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών.
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε ότι ζητήσετε σε καλές τιμές και την καλύτερη υποστήριξη.

Η Analox είναι παγκόσμιος ηγέτης στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή αναλυτών αερίων. Τα συστήματά τους χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς και εφαρμογές που κυμαίνονται από την εξερεύνηση του διαστήματος έως τις βαθιές καταδύσεις.

Τα προϊόντα της Apeks είναι συνώνυμα με ακραίες καταδύσεις και καθημερινά ωθούνται στο μέγιστο από δύτες σε όλο τον κόσμο. Η πλήρης σειρά καταδυτικού εξοπλισμού της Apeks περιλαμβάνει ρυθμιστές, BCDs, ασκούς, όργανα και αξεσουάρ, έχει υιοθετηθεί τόσο από τεχνικούς όσο και από δύτες ψυχαγωγίας σε όλο τον κόσμο.

AquaLung είναι το όνομα που εισήγαγαν για πρώτη φορά τον κόσμο των καταδύσεων πριν από 60 χρόνια οι Jacques-Yves Cousteau και Émile Gagnan όταν ανέπτυξαν τον πρώτο "Aqua-Lung". Ο ίδιος ενθουσιασμός και περιπετειώδες πνεύμα στην κατασκευή ρυθμιστών κατάδυσης και καταδυτικού εξοπλισμού συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Η Artic είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από μια νεανική και δυναμική ομάδα με περισσότερα από 6 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στην κατασκευή στεγανών στολών που ικανοποιήσούν πλήρως στις απαιτήσεις της τεχνικής και επαγγελματικής κατάδυσης.

Η Bare κατασκευάζει τις καλύτερες στολές υγρού τύπου, στεγανές στολές και αξεσουάρ. Τα προϊόντα της συνδυάζουν ανατομικά πατρόν, εκλεπτυσμένα υλικά και εκλεπτυσμένη τεχνογνωσία.

Η Beaver Sports είναι κορυφαίος προμηθευτής και κατασκευαστής καταδυτικού εξοπλισμού και αξεσουάρ. Διαθέτει πάνω από 3.000 προϊόντα στη γκάμα της και συνεχώς αναθεωρεί και βελτιώνει τα προϊόντα για να διασφαλίσει ότι η εταιρεία παραμένει στην πρώτη γραμμή του κλάδου των καταδύσεων.

Η Bright weights παρέχει μοναδικό και υποδειγματικό εξοπλισμό σε λάτρεις και επαγγελματίες της κατάδυσης σε όλο τον κόσμο. Όλα της τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σχολαστικά για την απόλυτη ικανοποίηση.

Η BtS είναι ένας από τους βασικούς παίκτης στην αγορά των καταδυτικών φιαλών από χάλυβα ή αλουμίνιο και ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους διανομείς καταδυτικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας.

Η Divesoft είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει εξειδικευμένο τεχνικό καταδυτικό εξοπλισμό ανώτερης ποιότητας. Η εταιρεία ασχολείται με την έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για δύτες.

Η Fourth Element είναι αφοσιωμένη στην κατασκευή του καλύτερου καταδυτικού εξοπλισμού για τις υποβρύχιες περιπέτειές σας, από βραβευμένα στεγανές στολές μέχρι μαγιό και rashguards από ανακυκλωμένα εγκαταλελειμμένα δίχτυα ψαρέματος. Αναπτύσσουν προϊόντα υψηλών επιδόσεων για τα πιο ακραία περιβάλλοντα και εργάζονται για να ελαχιστοποιήσουν το οικολογικό τους αποτύπωμα στον πλανήτη και τους ωκεανούς.

Η Metalsub είναι μια ανερχόμενη εταιρεία αφοσιωμένη στην κατασκευή εξειδικευμένων καταδυτικών προϊόντων όπως connectors, αντάπτορες από χάλυβα ή ορείχαλκο και σωλήνες για υψηλής ή χαμηλής πίεσης για τεχνικές και ψυχαγωγικές καταδύσεις.

Η Shearwater σχεδιάζει και κατασκευάζει υπολογιστές για όλους τους δύτες που απαιτούν το καλύτερο τόσο από τον εαυτό τους όσο και από την καταδυτική τους εμπειρία. Τα προϊόντα της είναι αξιόπιστα, εύχρηστα και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες για καταδύσεις με αέρα, nitrox, trimix ή κλειστού κυκλώματος.

Η Tecline ιδρύθηκε το 2002 από έμπειρους εκπαιδευτές κατάδυσης και trimix / rebreather δύτες. Στόχος τους είναι να σχεδιάζουν και να παράγουν καταδυτικό εξοπλισμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των αυτοδυτών σε όλα τα επίπεδα από αρχάριους έως τεχνικούς εκπαιδευτές.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

Είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε απορία και να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER μασ